Dupa ce a acumulat o experienta de peste 40 de ani in domeniul vopselelor auto atat ca furnizor OEM pentru uzinele Dacia, cat si ca furnizor de vopsele pentru piata de retus, in 2003 Policolor lanseaza brandul Klar Professional, o marca destinata vopsitoriilor auto profesionale pentru care ofera o gama completa de produse necesare unei reparatii eficiente si de calitate ridicata.

Pentru ca in vopsitoria auto se pot atinge rezultate bune doar daca utilizatorul este foarte bine pregatit, Policolor isi mentine reputatia de lider si ofera valoare prin echipa tehnica.

Fie ca este vorba despre traininguri la fata locului sau cursuri dedicate in centrul de formare din Bucuresti, tehnicienii Klar Professional sunt pregatiti sa ofere utilizatorilor informatii si notiuni tehnice, proceduri si tehnici de lucru. Toate acestea au scopul de a imbunatati permanent nivelul de profesionalism al vopsitorilor din Romania.

Intr-o piata aglomerata si foarte competitiva, Klar Professional se distinge prin inovatii precum laboratorul mobil sau prima cabina gonflabila pentru retus din Romania, lacul rapid sau sistemul de mixare profesional cu pigmenti uni, perla sau xirallic.

In scurt timp dupa lansarea din 2003, Klar Professional devine lider si un etalon pentru piata romanesca, indeplinind asteptarile vopsitorilor auto profesionisti prin calitatea sustinuta a produselor, inovatii continue si actiuni de marketing dedicate, menite sa aduca valoare adugata utilizatorilor si sa-i ajute in munca de zi cu zi.